11 Januari

Om jag vill fixa mitt hår till skolan plattar eller lockar jag det kvällen innan eftersom jag aldrig skulle orka eller hinna göra det på morgonen. Mina morgnar består av att sova, sova, sova, byta om, sminka mig och sticka iväg till tåget.
 
Tanken av att jag varken ätit kött eller kyckling på över ett år gör mig väldigt glad. Och innerst inne vill jag även sluta äta fisk men vet ej om det kommer gå då jag inte kan leva utan utan kallrökt lax och sushi. :/
 
Allt jag vill just nu är att åka utomlands till ett varmt land, ligga på en strand och sola, bada i turkost vatten och sitta på uteserveringar under varma sommarkvällar. Eller åka skidor.
 
Nu har jag klippt av mitt hår så många gånger att jag ska försöka låta det växa ut så att det blir långt igen. Bara jag trivs i det.
 
Jag saknar att gå i olika sporter. Och det finns SÅ många sporter som jag inte prövat och vill pröva, exempelvis karate, friidrott, fäktning, badminton, modern dans och boxning. I tvåan fäktades vi med klassen en gång och jag tyckte det var så himla häftigt. Boxning har jag gjort en gång i veckan på gymmet och det har lätt varit det roligaste passet. Under gympalektionerna i skolan tyckte jag alltid att friidrott och badminton var de roligaste sporterna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn / Name:
Kom ihåg mig?

Bloggadress / Blog address:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0