jumpsuits

Vilken hemsk mardröm jag hade inatt. Drömde att min mamma blev kvävd med en kudde :O Usch, när jag vaknade gick jag ner till föräldrarna där de satt i soffan och tittade på tv. Jag var så trött att jag nästan inte kunde hålla mig vaken. Men ett tag senare hamnade jag tillbaks i sängen på något sätt.

Någon som har något bra förslag på butiker där det finns jumpsuits? Letat, men har inte riktigt hittat något. Får leta ett tag till, men det blir enklare om jag får förslag på butiker. :) Nelly.com har många olika jumpsuits som jag skulle kunna tänka mig faktiskt.

Alla är så snygga!

Kommentarer
Postat av: sannalitens.blogg.se

Tänkte bara passa på att tipsa om tävlingen där du kan vinna presentkort på 900:- på H&M. Kika in hos mig och scrolla till tävlingsinlägget. Superenkla regler! :) Än så länge är det typ ingen som är med heller.

2011-05-18 @ 14:50:32
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: anonyma Matilda Olsson

här är en från lindexhttp://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=8107930dem hade även en från hm, inte lika snygghttp://shop.hm.com/se/campaign?campaign=B22_NEWS&page=NEWS_02några från bikbokhttp://www.bikbok.com/en/collection/Category/Jumpsuits/Ctarsshortjumpsuit/de hade många på bubbleroom också.hoppas du hittar ngn :D2011-05-18 @ 21:51:25
URL: http://annamatildaolssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn / Name:
Kom ihåg mig?

Bloggadress / Blog address:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0