klassresa - svartedalen

Det har varit en rolig klassresa men det har varit vissa jobbiga saker och händelser i den också. Det började med att vi åkte buss till ett ställe någonstans. Jag mådde jätteilla pga den slingriga vägen och så luktade gardinerna super äckligt :o När vi var framme fick vi ta våra packningar och gå in i skogen, för där började vandringen. Jag tror att jag var en av dem som hade tyngst packning. Vi gick 7,5 km i skogen som aldrig tog slut. Varje gång jag såg en sjö trodde jag att vi var framme, men då trodde jag fel. Vi gick förbi typ 20 sjöar innan vi började närma oss. När vi tog en paus skulle jag plocka upp en macka från min matsäck, men då hade en youghurt läckt så all min mat var full med youghurt!! Vi fortsatte att vandra i dagar kändes det som. När vi nästan var framme sa jag högt flr mig själv när jag gick vid sidan om en sjö: - Nu kommer jag att ramla i sjön... precis efteråt ramlade jag. Fast inte i sjön tack o lov, men det var nära. Jag bara kollapsade! Byxorna blev bruna, men jag fortsatte. När vi var framme sköljde en lättnad över mig. :D

På kvällen grillade vi och umgicks. Igentligen skulle vi padla kanot, men det blev inte av eftersom det blåste alldeles för mycket. Om man inte räknar med kylan och vandringen så tycker jag att det har varit en mysig liten klassresa.

En bild när klassen var vid sjön. Några badade, dock inte jag. Har inte så många bilder men om det kanske kommer upp massa bilder på facebook kommer jag troligen sno några därifrån. ;) Min kompis tog ju väldigt mycket kort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn / Name:
Kom ihåg mig?

Bloggadress / Blog address:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0