Mobilbilder

Här är bilder från de första dagarna. Vi åt god sushi, men så lite så mätt blev man ej. Sedan en fin bild på palmerna och solnedgång i Venice // Jetlag deluxe... vi gick runt i en klädbutik och jag höll på att somna. Sedan vände det och istället blev jag jätteflummig och kunde inte sluta skratta. Jetlagen har varit jobbig de första dagarna men nu har det släppt.
Jepp, min och Rosannas pizzor. De var till och med jobbiga att bära, alltså "svensk" family size på dessa "vanliga" amerikanska pizzor. Och jepp, vegansk med pepperoni, ost mm... mummaaa men klarade bara av att äta max två slices, sedan blev det för fett och magen blev för mätt.
Veggie grill in our hearts. Alltså en snabbmatskedja som bara säljer plantbaserat, man vill ju grååååta. Vi har ätit där två ggr nu och senast var igår kväll när vi satt där och åt medan vi pratade om utgång. Jag var inte alls sugen på att gå ut medan de andra ville och Julia ville ha ett svar så hon svarade åt mig med löken hon lade på min tallrik. Så ja, det blev utgång haha.
Vi hade fixat en promotor så vi blev bjudna på middag, drinkar och sedan var det en klubb på övervåningen av byggnaden. Det var absolut annorlunda att festa i LA om man jämför med Gbg. Vi gled in på VIP och träffade en massor med människor. Julia hängde med en DJ majoriteten av kvällen och jag och Rosanna umgicks och pratade med hans bodyguard haha. De ville sedan att vi skulle följa med dem till Mexico samma natt men det kändes lite väl mycket lol.
Idag har vi varit på hikeat upp till Hollywood skylten! Men mer om det sedan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn / Name:
Kom ihåg mig?

Bloggadress / Blog address:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0