Fairy

I helgen var det halloween fest! Jag och Rosanna gjorde oss i ordning hemma hos henne och innan det var vi i affärerna och handlade lite, jag köpte bland annat glitter till min sminkning. Bestämde mig för att klä ut mig till en älva så jag tog en klänning som jag hade hemma, satte på ett par vingar och satte sedan blommor i håret och sminkade mig med glitter och grönt. Ville inte lägga pengar på en kostym detta år så det fick bli saker jag hade hemma. Idag tänkte jag faktiskt börja packa lite smått, är så taggad på att resa nu och speciellt när det har kommit riktig kyla och lite snö. Snart vandrar jag runt i bikinis och solar och njuter. Älskar värmen mer än något annat. Kyla däremot är det värsta jag vet. Så jag bara går och längtar nu....

Hot cocoa

Varm choklad under hösten är bland det bästa som finns. Jag gör min på havremjölk (ikaffe), kakao och socker. Ibland är jag liiite nyttigare och häller i agave sirap eftersom det är ett "naturligt socker". Men då och då vill man ha det onyttiga och då kör jag på vanligt vitt socker. Vispad sojagrädde på toppen gör det ännu bättre. Allt som saknas är veganska marshmallows vilket jag inte kan hitta i matbutikerna. Men jag vet att det finns att köpa på nätet om det skulle vara så att jag någon dag måste ha marshmallows. Det var två år senast jag åt det och jag har klarat mig än sålänge så det går nog ingen nöd på mig ;)

Fin dag

Tog bilen för första gången själv idag, först till gymmet och sedan åkte jag och Bella till Guddebys naturreservat för att ta en promenad i den fina skogen. Vi kom dock bara några meter, sen vägrade Bella att gå mer. Hon har varit så fruktansvärt lat idag och inte velat gå på promenader över huvudtaget så det blev en kort liten promenad och sedan åkte vi hem igen. Det var sjukt läskigt att köra själv men nu känns det redan lite bättre så det handlar väl om att hålla igång det bara. Känner mig dock olaglig när jag kör iväg med bilen haha. Nu ikväll har jag läst ut min bok och ligger och väntar på att få bokningar på jobbet. Det var två veckor sedan jag jobbade nu så jag vill få massor med jobb innan jag åker. Inte långt kvar nu... !! Kram

Jag har tagit körkort

Nu var det ett tag sedan jag verkligen bloggade. Anledningen till detta har varit för att jag har haft fullt upp med att ta körkort. Jag bokade in mig på en intensivkurs för drygt en månad sedan och jag har kört nästan varje dag på bilskolan. Det var dyrt som tusan men så blir det när man inte har en manuell bil att köra med här hemma. Då blir det många många lektioner. I alla fall, igår gjorde jag teoriprovet och idag blev det uppkörning. Och... jag klarade det! Så nu har Sarah som aldrig trodde att hon skulle ta körkort, tagit körkort.

Skönhetsprodukter

Köpte två nya skönhetsprodukter idag som jag velat pröva. Det är Therese Lindgrens märke och det första bästa är att produkterna är veganska. Allt blir så mycket lättare när man vet om det är veganskt eller ej. Sen har jag hört mycket gott om dem vilket fick mig att bli intresserad. Så jag valde en facial mask och en cleansing mousse. Masken var så mjuk och skön och moussen använde jag för att ta bort sminket. Allt smink åkte av på en gång och jag såg verkligen efteråt att ansiktet var rent. Andra sminkbortagningar har varit så dåliga, mascaran lägger sig bara som ett grått lager under ögonen och vill inte försvinna men nu försvann det med en gång. Bra grejer!

RSS 2.0